Vrouw heeft seks met 3000 mannen tijdens huwelijk

De Britse Marie Calvert heeft tijdens haar huwelijk met circa 3000 andere mannen de lakens gedeeld. Ze is inmiddels 63 jaar oud, en had tot haar 28ste alleen nog maar seks gehad met haar man, zegt ze tegen The Guardian.

"Mijn echtgenoot vindt het allemaal prima. Voor mij gaat het alleen maar om de seks. Voor ons zijn seks en liefde twee aparte dingen", aldus Marie. Wel heeft ze spijt dat ze er niet al vroeger aan begonnen is.

"Pas toen ik seks had met veertien verschillende mannen tijdens één nacht, begon ik me af te vragen met hoeveel mannen ik al naar bed was geweest. Toen ik het met een kleine rekensom uitrekende kwam ik uit op zo’n 3000. Het kunnen er ook meer geweest zijn. Maar ik schat dat ik de laatste 30 jaar, jaarlijks met honderd mannen seks had. Ik ben nu 63 en doe het wat rustiger aan, een klein beetje maar" lacht Marie.

"Waarom ik met zoveel mannen seks heb? Omdat het mijn hobby is. Ik ben geen prostituee, want ik heb geen seks tegen betaling."

De Britse is nog altijd gelukkig getrouwd. Ze was vijftien toen ze haar huidige echtgenoot leerde kennen, en trouwde toen ze negentien waren. Intussen hebben ze samen twee kleinkinderen. Van jaloezie is geen sprake, haar man doet naar eigen zeggen precies hetzelfde, maar dan met vrouwen.