Huwelijksaanzoek op Ibiza 'valt' in duigen na tragisch ongeluk

Als je van elkaar houdt en de relatie verder ook goed loopt, dan is een mooie trouwerij waar je jaren later nog met veel plezier en liefde aan terug kan denken voor veel mensen de volgende stap. Voor een Bulgaarse man, die op het punt stond om samen met zijn vriendin in Ibiza te gaan wonen, is dat helaas niet het geval. Hij wilde zijn 29-jarige vriendin verrassen met een huwelijksaanzoek, maar had er geen rekening mee gehouden dat een emotionele, doch simpele vraag zou kunnen leiden tot een verschrikkelijk ongeluk.

De man had besloten om zijn vriendin ten huwelijk te vragen op een van de mooiste plekjes van Ibiza: het aan de westkust van het eiland gelegen Cala Tarida. Hij rekende er echter niet op dat zijn vriendin vol enthousiasme zou gaan springen, en dat gebeurde voor hem helaas wel. Toen ze vol opwinding en blijdschap de lucht in sprong, verloor ze bij de landing haar evenwicht en donderde ze van een hoogte van negentien meter naar beneden.

In eerste instantie leek het erop dat Dimitrina Dimitrova haar val zou overleven, maar een paar minuten later kreeg ze een hartaanval. De hulpdiensten, die net niet op tijd arriveerden, konden tot ieders verdriet niets meer voor haar betekenen.

Dimitrina was net twee dagen op het eiland toen ze overleed. Haar vriend was al een tijdje werkzaam op het eiland als ober. Het is nog onbekend wat de man nu met zijn leven gaat doen, hoewel je mag aannemen dat hij niet snel weer iemand ten huwelijk zal vragen en al helemaal niet op een hoge klif.

Helaas is dit niet de eerste keer dat een huwelijksaanzoek op een klif op een tragische manier eindigt: in 2013 gebeurde iets soortgelijks in onder andere Laguna Beach, Californië. Het Bulgaarse koppel had deze berichten blijkbaar niet goed genoeg gelezen. Het is nu te hopen dat andere verliefde koppels die de volgende stap willen zetten hiervan leren, want het is wel heel vervelend als dit nog vaker zou gebeuren. Niemand wil zijn of haar ware liefde kwijtraken, maar het is helemaal tragisch als je je partner verliest, nog voor dat je daadwerkelijk je gezamenlijke leven bent begonnen.