Agente i.o. (21) heeft enorme tieten

In Londen loopt een aankomende politieagente rond door wie menig FOK!ker graag in de boeien wil worden geslagen. Geen wonder, want de 21-jarige Sophia Adams heeft namelijk enorme tieten. Een heerlijke cup 70K aan echt tietvlees.

De lekkere agente in opleiding is inmiddels dé sensatie onder het politiekorps van de Britse hoofdstad. En dat is niet zo gek, want Sophia heeft namelijk sinds kort enkele schaarsgeklede kiekjes van zichzelf op internet gezet. Menig juut zit zich dan ook te verlekkeren aan de prachtige vormen van hun aankomende collega.

Of Sophia ooit in een strak politiepakje de straten zal opgaan om parkeerboetes uit te delen, is nog niet zeker. De heerlijke brunette is namelijk in de race om lingeriemodel te worden voor Curvy Kate. Dit lingeriemerk richt zich uitsluitend op vrouwen met cup D en groter.

Ieder jaar houden ze een competitie onder de naam 'Star in a Bra' om zo een nieuw lingeriemodel te vinden. Vrouwen dienen hiervoor enkele foto's in te sturen waarop ze alleen in ondergoed te zien zijn. De competitie loopt storm, want inmiddels hebben al meer dan duizend vrouwen zich opgegeven voor de vleeskeuring.

Sophia doet het opvallend goed. Zo goed, dat de agente in spe verzekerd is van een plaatsje in de top 10 met lekkerste modellen. Een mooi modellencontract ligt dan ook op de loer, met nog 19 dagen te gaan tot het sluiten van de competitie.

"Ik heb eindelijk vertrouwen in mezelf en zou dolgraag willen poseren voor Curvy Kate", laat Sophia weten. "Vroeger haatte ik mijn lichaam en wilde het veranderen. Nu ik ouder ben, behandel ik mijn lichaam als een tempel."

De sexy kiekjes van Sophia vinden gretig aftrek onder de Bromsnorren van Londen. "Sophia is het gesprek van de dag", aldus een politiebron. "Dat ze in de top 10 staat, gaat als een lopend vuurtje rond. Sommige collega's krijgen spontaan blozende wangetjes als ze haar zien."

Hieronder enkele foto's van Sophia. Oordeelt u zelf!

 
 


En een filmpje over de nieuwe collectie