Mama in spe krijgt 'baby in kut'-taart

Een zwangere, Noorse vrouw is geschokt door een taart die ze heeft gekregen van haar vriendinnen. Deze hebben haar namelijk een levensechte taart gegeven, waarbij het lijkt of een baby zijn koppie door de vochtige kier naar buiten steekt.

Iedereen die weleens vader is geworden, kent het wel. Terwijl je vrouw ligt te persen, roept de kutdokter ineens: "Het hoofdje staat!" Wat je dan ziet, laat je de zin in seks de komende maanden op een laag pitje zetten: het hoofdje van de spruit steekt door de brievenbus naar buiten.

Een aanstormende moeder kreeg in Noorwegen van haar vriendinnen een taart met bovenstaand tafereeltje. De dames bleken namelijk een babyshower te hebben georganiseerd. "De vrouw was geschokt, maar kon er later wel om lachen", aldus bakker Torny Hesle.

Banketbakker heeft uren lopen kleien met marsepein om een levensechte punani te creëren. Voor het schaamhaar gebruikte hij dropveter, en met behulp van jam werd een plas bloed gemaakt. "Vanbinnen is het een kutcake. Gewoon simpele sponscake met jam en slagroom." De baby was overigens gewoon een pop uit de speelgoedwinkel.

De taart in kwestie