Gordon richt zich op carrière

Gordon heeft besloten zich de komende tijd maar op één ding te storten: zijn carrière. In een interview met Veronica Magazine heeft de presentator het over zijn nieuwe zaterdagavondshow. "Goor Draait Door is mijn kindje, ik liep er al tijden mee in mijn hoofd. Dat het nu zover is, voelt bloedspannend", vertelt Gordon.

"Niet omdat ik bang ben voor een flop op mijn cv, maar ik hoop wel dat mensen me de kans geven te bewijzen dat ik ook solo een grappig programma kan dragen", vervolgt de zanger. Gordon vertelt het blad wat hem uniek maakt als presentator. "Ik ben hondsbrutaal, durf dingen te vragen die Humberto Tan en andere interviewers nooit zouden vragen. Daarnaast ben ik niet langer bang voor een goed gesprek. Ik heb geleerd te luisteren."

Gordon is niet bang voor kritiek op zijn nieuwe programma. "Over Goor Draait Door zullen ze ook van alles roepen. En ik zal nooit grappig genoeg zijn volgens Youp van 't Hek of andere pretentieuze cabaretiers. Whatever", zegt de artiest.

Op de vraag wat de zanger over vier jaar doet, op zijn vijftigste, heeft Gordon een duidelijk antwoord. "Dan ben ik met pensioen: in 2016 ga ik afscheidsconcerten geven. Ik stop liever op het hoogtepunt, dan dat ik in herhaling val", aldus Goor. "Rond mijn vijftigste hoop ik stiekem gesetteld te zijn met een leuke man en een Oprah Winfrey-achtige talkshow te hebben. Ik zie mezelf niet tot mijn zestigste op tv. En ik zal de spotlights niet missen: ik verlang best naar een leven zonder publiek of camera's. Maar eerst is het tijd om vóór de camera's te shinen, met Goor Draait Door."