Gordon nu als single op onbewoond eiland

Gordon staat een onaangename verrassing te wachten als hij terugkomt in Nederland. De zanger, die een week op een onbewoond eiland vertoeft op initiatief van een chocoladefabrikant, is woensdag aan de kant gezet door zijn nieuwe geliefde Roelof van der Veen. "Ik pak mijn spullen", liet de 33-jarige Van der Veen weten aan RTL Boulevard.

De binnenhuisarchitect trok een paar weken geleden in bij de 46-jarige Gordon. Vlak voordat hij naar het eilandje voor de kust van Honduras vertrok, sprak de zanger zijn twijfel uit over zijn relatie. "Roelof draagt meer bagage met zich mee dan ik had kunnen bevroeden", vertelde Gordon aan Story. "Ik ben ervan geschrokken. Steeds vaker dacht ik: doe ik hier wel goed aan?"

Gordon wilde zijn weekje op een onbewoond eiland benutten om zijn relatie met Van der Veen te laten bezinken. "Wellicht vind ik daar antwoord op de vraag of ik wel verder wil met Roelof." Die knoop heeft Van der Veen voor Gordon doorgehakt. Na de openlijke twijfels van de zanger is het voor de binnenhuisarchitect klaar.

Van Veen drukte in de korte tijd dat hij met Gordon was wel zijn stempel op het luxe Gooise onderkomen van de zanger. "Roelof is mijn villa nieuw leven aan het inblazen", vertelde Gordon eerder. "Het was een doodsaaie bedoening geworden, totaal stuurloos. Mijn meubels waren niet meer leuk, ik was er niet meer gelukkig. Roelof is sinds een week bezig en het is al een stuk aangenamer." Hoeveel spullen Van Veen pakt, is niet bekend.

Chocoladefabrikant Nestlé stuurde Gordon als reclamestunt naar een onbewoond eiland. De zanger vertrok zondag met alleen wat broodnodige spullen. Communiceren met de buitenwereld kan Gordon alleen via een webcam die op zijn hutje is gericht. Het is de bedoeling dat Gordon pas volgende week dinsdag terug in Nederland is, maar hij heeft een noodknop voor als hij het echt niet meer trekt.