Just Dance 2015 gaat los

Ubisoft heeft de lanceertrailer van Just Dance 2015 online gezet. Het dansspel is vanaf 23 oktober 2014 verkrijgbaar voor Nintendo Wii, Wii U, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Just Dance 2015 bevat meer dan 40 tracks, en het nummer 'Break Free' van Ariana Grande Ft. Zedd is gratis te downloaden vanaf de release van de game. Andere nummers die in de tracklist staan zijn:

  • The Fox (What Does the Fox Say?)’ – Ylvis
  • ‘Walk This Way’ – Run-DMC & Aerosmith
  • ‘Summer’ – Calvin Harris
  • ‘Happy’ – Pharrell Williams
  • ‘Papaoutai’ – Stromae

Een complete lijst met dansnummers staat hier.

"In de afgelopen zes jaar is Just Dance de bestverkopende muziekgame-franchise ooit geworden, met meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht tot op de dag van vandaag", aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux. "Dit jaar met Just Dance 2015 hebben we meer top billboard-artiesten dan ooit tevoren en hebben we hard gewerkt aan nieuwe features om de community – onze fans – dichter bij de game te brengen op innovatieve en interactieve manieren."

Een van de nieuwe features voor Just Dance is de Dance VIP-feature, waarmee dansers in spé meedansen met gameplaybeelden van de VIPs om jouw scores te vergelijken met die van hun.