Lady Gaga leert van hont

Lady Gaga geniet niet alleen van het gezelschap van haar hond, de Franse buldog leert haar ook veel. "Asia is voor veel dingen een belangrijke inspirator. Ze heeft me laten zien hoe belangrijk het is om in het nu te leven", zegt de zangeres in het Amerikaanse modeblad Harper's Bazaar. "Als ik dat niet doe, dan mis ik haar kostbare blik."

De 28-jarige Gaga is dolgelukkig met haar trouwe viervoeter, die samen met haar op de omslag van het blad staat. "Ze is een heel romantisch en liefdevol dier. Die interactie met haar is een soort poëzie en kunst." Asia is daarnaast een fervent jazzliefhebber. "Ze vindt het heerlijk om bij me te zitten als ik jazz opneem. Ze blaft niet en geeft geen piep. Ze kijkt gewoon naar me met haar grote ogen."

De zangeres vindt niet alleen haar hond erg belangrijk. Ook haar liefde voor mode is nog steeds erg aanwezig. "Ik denk altijd dat ik niet in herhaling moet vallen, dus ik ben altijd anders, zegt Gaga. "Ik draag eigenlijk altijd hetzelfde, maar ik ben steeds een andere versie van dezelfde vrouw. Als ik de deur uitga dan probeer ik stijliconen uit het verleden te eren. Dat is gewoon hoe ik ben."