Monsters in Parijs in Killing Floor 2-trailer

Ben je van plan binnenkort naar Parijs te gaan, dan is het misschien wijs om deze trip af te zeggen. Tripwire Interactive heeft namelijk een nieuwe trailer online gezet voor Killing Floor 2. In deze trailer zien we mutanten van het eerste deel en mutanten die we nog niet kennen Parijs onveilig maken.

De trailer laat het nieuwe uiterlijk van een aantal mutanten uit het eerste deel zien. Alsof dat nog niet genoeg is krijgen we ook twee nieuwe mutanten te zien. De trailer is de eerste van een reeks trailers die ons kennis laat maken met het (vernieuwde) uiterlijk van oude mutanten. Ook komen twee nieuwe mutanten in beeld, namelijk de Slasher en de Cyst.

In Killing Floor is het de bedoeling dat jij en een groep vrienden of vreemdelingen een aantal waves mutanten overleeft. Dit doe je logischerwijs door de gemuteerde freaks aan flarden te schieten. Voor elke kill die je maakt krijg je geld waarmee betere wapens gekocht kunnen worden. Behalve gewone mutanten heb je ook varianten die wat sterker zijn of bepaalde krachten hebben. Hoe sterker de mutant hoe meer geld je krijgt.

Killing Floor 2 heeft nog geen releasedatum en zal enkel voor pc uitkomen.