Sochi dag 3, de leukste tweets

Elke dag verzamelen we hier op FOK!sport de leukste tweets over de Olympische Spelen in Sochi. Een overzicht van de leukste, grappigste en opmerkelijkste berichten op Twitter zie je hieronder.

Na de winst van Kramer gisteren maakte Dennis Beelen een eerbetoon aan de gouden medaillewinnaar. In Lego.

Koning Willem-Alexander trakteerde op een koffie voor Sven:

Jenny Jones won bij de slopestyle van het snowboarden de eerste sneeuwmedaille voor Groot-Brittannië. Eén van haar sprongen werd op beeld vastgelegd:

Ene M. Maijer van de RTL was blij dat M. Mayer won bij de afdaling:

Zonder Twitter bestond dit item niet, en zo te zien is het een succes:

Een aantal sporters hebben hun uiterlijk aangepast aan de Spelen. Zo heeft Magnus Krog zijn haar geverfd en hebben Ireen Wüst en Holly Brooks hun nagels gekleurd.

Denny Morrison verkende alvast het F1-circuit van Sochi. In oktober vindt daar de eerste wedstrijd bij de Formule 1 plaats.

Bij het rodelen kwam vandaag de Indiër Shiva Keshavan in actie. Naar aanloop van de Spelen trainde hij in gezelschap van schapen:

Roger Federer was erg onder de indruk van de prestaties van de zusjes Dufour-Lapointe. Zij wonnen gisteren goud en zilver bij het freestyleskiën:

Vandaag werd de loting bekend van de eerste 500 meter. Martin Hersman begon meteen met het markeren van zijn favorieten..

Koen Verweij was uitermate trots op de winst van zijn kamergenote Wüst:

Johnny Quinn zat gisteren opgesloten in de douche, wat hij oploste door de deur te forceren. Vandaag legde hij bij de Amerikaanse TV uit hoe je dat het beste kan doen:

We schreven gisteren ook al over de populariteit van de boomlange Zdeno Chara. Vandaag wilde de Japanse schansspringster Atsuko Tanaka met hem op de foto. Het lengteverschil is aanzienlijk:

Tot slot president Putin. Hij kwam op bezoek in het Holland Heineken House om Ireen Wüst te feliciteren. Het bezoek was verrassend en kwam een paar dagen na het gesprek met Rutte over de mensenrechten in Rusland.