Deel Utopianen bouwen Nederland in klein na

Bewoners Aike, Billy en Emil hebben het plan om het roer volledig om te gooien in Utopia. Onder het mom 'Structuur en vooruitgang' lijken ze vooral een afspiegeling van de Nederlandse samenleving na te willen bouwen.

De drie Utopianen zijn inmiddels druk bezig andere bewoners bij hun plan, Utopia BV, te betrekken. Doel is om een vijftal ministerieposten te maken, met een van de bewoners als eindverantwoordelijke. Over deze ministeries zou vervolgens het geld van bewoners verdeeld moeten worden en hieraan tientallen regels gebonden zijn.

De Utopianen zijn tot op heden vooral aan het consumeren zonder duidelijk doel. Ze waren al druk bezig een afspiegeling te maken van het vertrouwde en daar lijkt met dit plan vaart achter te komen.

Gisteren betrad Jimmy, de nieuwe bewoner, Utopia. Bij het voorstellen gaf de oud-marinier aan "een Utopia te willen oprichten, geef afspiegeling van de samenleving". Hoe Jimmy en de rest van de bewoners op de plannen zullen reageren moet zaterdagavond rond 8 uur blijken als het plan voor Utopia BV aan de rest van de bewoners wordt voorgesteld.

Het voorstel is live te volgen op streams en het commentaar op de streams-topic op ons Utopia forum.