Toivonen kan kiezen uit verschillende landen

Ola Toivonen kan rekenen op interesse vanuit zeker vier verschillende landen. Dat zegt Marcel Brands, de technisch manager bij PSV. "Er wordt door clubs naar hem geïnformeerd. Dat gaat om meerdere clubs uit landen als Spanje, Turkije, Rusland en Engeland", aldus Brands volgens De Telegraaf.

Vorige week werd de Zweed nog gelinkt aan Besiktas. Het Eindhovens Dagblad schreef vrijdag dat PSV ongeveer twee miljoen euro voor Toivonen wil ontvangen, al wil Brands dat niet bevestigen of ontkennen. De technisch manager beseft echter wel dat het prijskaartje van de speler lager is dan afgelopen zomer.

PSV kon Toivonen afgelopen zomer verkopen aan Norwich City. De club kwam met de Engelsen een transfersom van zes miljoen euro overeen, maar Toivonen zag een avontuur op Carrow Road niet zitten. Hij bleef daarom voor nog een jaar bij PSV.

Binnen de Eindhovense selectie geldt de Zweed echter als stoorzender, mede doordat hij zijn contract niet wilde verlengen. Deze maand wil Toivonen wel bijtekenen als een transfer uitblijft, om zo te voorkomen dat PSV komende zomer niets aan hem verdient.