Tadic weet niets van Duitse interesse

Dusan Tadic staat niet te springen om FC Twente deze maand te verlaten. Borussia Mönchengladbach zou serieuze belangstelling hebben. Tadic heeft zelf echter niets van de Duitse club gehoord.

"Ik weet van niks, waar staat dat Borussia in de competitie eigenlijk?" reageert de Serviër tegenover TC/Tubantia. "Ik heb tegen mijn manager gezegd dat ik niks wil horen van al die verhalen en dat ik me volledig focus op Twente."

Na anderhalf jaar heeft Tadic het gevoel dat hij in Enschede nog niet klaar is. "Ik wil de mensen nog iets bieden. Het team heeft me nodig, en ik heb het team nodig. Wij hebben een jong elftal waarmee we een bepaalde weg zijn ingeslagen. En daar voel ik me verantwoordelijk voor."

"Januari is niet de beste maand om als speler opnieuw te beginnen. Het verleden heeft vaak uitgewezen dat clubs in die periode vaak paniekaankopen doen", vindt Tadic. "Clubs die in de problemen zitten doen dan vooral zaken en dat is niet het beste dat je kunt hebben. Het is beter in de zomer de overstap te maken."

Desondanks wil de 25-jarige speler een winterse transfer niet helemaal uitsluiten. "In principe wil ik bij Twente blijven. Of er moet opeens een droomclub voorbij komen. Maar dat zal elke speler zeggen."