Vrouw verkoopt seksfoto's voor brommer

Een vrouw uit Napels is een opmerkelijke actie gestart. De Italiaanse is op zoek naar geile kiekjes van studentes, met als doel deze te verkopen. Van de opbrengst wil ze een nieuwe brommer kopen.

De onbekende dame is afgelopen weekend gestart met de Facebook-pagina 'Mary in attesa di 110'. Hierop toont de initiatiefneemster een paar dikke prammen. Voor haar hoofd houdt ze een bord met de tekst: "Ik ben flauw van telkens dezelfde discussie, dus vraag ik: zal ik ooit financieel onafhankelijk worden?"

Daaronder staat weer geschreven: "Tegelijkertijd hoop ik in de prijzen te vallen. Ik zoek 110 jonge universiteitsstudenten die me hun foto's willen sturen. Het is de enige manier om aan een nieuwe scooter te komen."

Hoewel Mary zich niet uitlaat over de aard van de foto's, blijkt dit toch al snel duidelijk. Ze zoekt namelijk ranzige plaatjes, met het doel deze weer door te verkopen aan klanten. Gisteren had ze binnen een paar uur al vijfhonderd reacties gekregen.

De acties heeft inmiddels verdeeldheid gezaaid op internet. Terwijl de een van het initiatief walgt, prijst een ander juist haar moed. Mary heeft inmiddels ook billboards opgehangen in Napels om haar actie onder de aandacht te brengen.