NL'se tieten explosief gegroeid

Het allerbeste nieuws van de dag komt weer eens uit eigen land. De gemiddelde cupmaat in ons land is explosief gegroeid. Elk voordeel hep z'n nadeel: de Nederlandse vrouw wordt namelijk steeds dikker.

Beate Uhse, de Duitse pornoboer die in ons land postorderbedrijf Pabo en de seksshopketen Christine Le Duc runt, heeft de bh-maat van al haar klanten opgemeten. Niet alleen van die in Nederland, maar ook van dames uit België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Tsjechië, Polen en Oostenrijk.

Vooral cupmaten E en F, de echte joekels dus, rukken enorm op in ons land. Bij taillemaat 75 is de verkoop van bh's met cup E met 77 procent toegenomen met en bij big ass-cup F zelfs met 124 procent. Bij omvang 80 was dit bij cup E 70 procent, maar bij cup F maar liefst 207 procent!

Nederlandse dames staan dan op plaats drie van Europese vrouwen met de dikste prammen. Bijna een op de drie vrouwen loopt hier met een cup D of groter rond. Engels vrouwen hebben de grootste voorgevels van Europa. Maar zij zijn dan ook het lelijkst.

Seksuologe Kaat Bollen weet wel waarom de tieten steeds groter worden. "De voornaamste oorzaak is niet zo sexy, want die ligt in het feit dat vrouwen zwaarder worden", verklaart de sexy Vlaamse. "En een hoger BMI staat voor meer vet. En jawel, borsten bestaan grotendeels uit vet."

Wel vertelt Bollen dat vrouwen enorm dikke prammen als een last ervaren. "Grotere borsten zijn zwaarder en dat voel je aan je schouders, aan je nek. Spanningspijn is dus niet nieuws voor vrouwen met een grote cup." Die vrouwen moeten niet zeuren, niks zo lekker als een paar mooie, dikke tieten!