Betere seks met grote tieten

Vrouwen die iets te klagen hebben over hun seksleven, kunnen maar beter een stel nieuwe tieten aanschaffen. Uit een psychologisch onderzoek is gebleken dat de seks na een borstvergroting aanzienlijk is verbeterd.

Professor Tomi-Ann Roberts van een universiteit in Colorado heeft 45 vrouwen ondervraagd die een borstvergroting zullen en hebben ondergaan. Zowel voor, als twee, vier en 18 maanden na de operatie moesten de dames vragen beantwoorden over hun seksuele verlangens, hun mate van geilheid en seksuele bevrediging.

Negen vrouwen die littekens hadden opgelopen wegens te grote implantaten, merkten geen verbetering van hun seksleven op. De andere 36 vrouwen geven echter aan dat ze veel geiler zijn dan voorheen en zijn veel tevredener over hun seksleven. Zelfs na anderhalf jaar na de borstvergroting zijn ze nog zo geil als boter.

Het mes snijdt dan ook aan twee kanten. Niet alleen worden vrouwen met grote tieten aantrekkelijker gevonden door mannen, de dames zelf voelen zich ook aantrekkelijker. Vooral het feit dat ze geld hebben uitgegeven om hun eigen lichaam te verbouwen, geeft hen een bevredigend gevoel.