'Terry O'Quinn als Lex Luthor in Batman vs Superman?'

Rondom Batman vs Superman, de opvolger van de film Man of Steel, gaan al enige tijd allerlei geruchten door de wandelgangen van Hollywood. Zo gingen er afgelopen augustus al verhalen dat Bryan Cranston (Walter White uit Breaking Bad) de rol van supercrimineel Lex Luthor zou gaan spelen. Cranston liet echter weten geen interesse te hebben. Dat Lex Luthor in de nieuwe Superman-film te zien zal zijn is inmiddels door regisseur Zack Snyder bevestigd, maar wie de rol gaat spelen is nu nog een raadsel.

Via de website van Superman Super Site vernemen we vandaag het gerucht dat Zack Snyder zijn vizier nu op Terry O'Quinn zou hebben gericht voor de rol van Luthor. O'Quinn, die eerder naam maakte in series zoals The X-Files, Lost en meer recentelijk het veel te snel gestopte 666 Park Avenue, lijkt ons trouwens een prima keuze voor de rol van de kale superschurk in de nieuwe Superman-film.

Al in juni 2011 gingen er geruchten dat het personage Lex Luthor in de film Man of Steel zou opduiken. Acteur Christopher Meloni had een niet nader benoemde rol gekregen en dat was al genoeg om de geruchtenmolen flink te laten draaien. Helaas voor hen had de beste man slechts een rol van een generaal. Begin 2012 was er vervolgens nog commotie toen het verhaal rondging dat Bradley Cooper (The Hangover) de criminele kaalkop Luthor zou gaan spelen.