Bryan Cranston ontkent rol in Batman vs Superman

Afgelopen dinsdag vernamen we via de website van Cosmic Book News, dat acteur Bryan Cranston de rol zou gaan spelen van Lex Luthor in de aanstaande Batman vs Superman film. In een interview met de Boston Globe heeft Cranston, die we natuurlijk het beste kennen als Walter White in de immens populaire tv-serie Breaking Bad, het gerucht naar het land der fabelen verwezen.

De Amerikaanse krant sprak met Cranston over de geruchten dat hij Lex Luthor zou gaan spelen in het vervolg op Man of Steel, maar de acteur weet van niks. Cranston: "Ik heb ook zoiets vernomen." Ook het gerucht dat de acteur voor maar liefst zes films zou hebben getekend is nieuw voor Cranston. "Zes? Dat is allemaal nieuws voor mij. Ik vermoed dat mijn naam tevoorschijn kwam, omdat ik bekend ben als een acteur met een kale kop. Welke kale kerel kunnen we voor deze rol strikken? De realiteit is dat men elke acteur kan vragen, om vervolgens zijn hoofd kaal te scheren of om er een kapje op te zetten."

Cranston zegt dat hij voorlopig even rustig aan doet met werken. "Ik denk dat ik de rest van het jaar ga relaxen. Ik heb nog een aantal ijzers in het vuur liggen, van die zaken waar mensen graag over praten, maar er staat nog niks vast."