Walter White wordt Lex Luthor

Bryan Cranston gaat de rol van Lex Luthor op zich nemen in het vervolg van Man of Steel, zo bericht Cosmic Booknews. Hij zal te zien zijn naast Henry Cavill die de rol van Superman speelt en Ben Affleck die al bevestigd is als Batman.

De kale acteur, bekend van zijn rol als Walter White uit de serie Breaking Bad, heeft volgens de site een deal gesloten om tussen de zes en tien keer te verschijnen in verschillende DC-films. Dit valt te vergelijken met de manier waarop Samuel L. Jackson meerdere keren te zien is geweest als Nick Fury in de Marvel-films die naar The Avengers bouwden, en haakt in op de filosofie van DC om hun films meer overlapping en continuïteit mee te geven. Andere DC-personages, zoals Ben Affleck dus als Batman, doen hier ook aan mee en zullen hierdoor ruimschoots te bewonderen zijn in meerdere films.

En omdat we weten dat FOK!kers niet vies zijn van rumoer, roddel en achterklap, nog een sappig gerucht:

DC zou geïnteresseerd zijn in Matt Damon, aangezien ze Ben Affleck nu toch al aan boord hebben. Geruchten gaan over rollen met klinkende namen als Aquaman en Martian Manhunter.

De vraag is of Skyler de hele film lang over Lex gaat klagen