[Serie A] Livorno en Genoa vergeten te scoren

Livorno wist zaterdagavond geen derde competitiezege te boeken. Op bezoek bij Genoa kwamen beide clubs niet tot scoren: 0-0. Livorno heeft een goede competitiestart achter de rug. Na drie wedstrijden stond de ploeg op zes punten. Enkel van AS Roma werd in de eerste speelronde verloren (0-2). Genoa doet het met een vijftiende plaats en drie punten een stuk minder.

Dit was voorafgaande aan het duel van vanavond. In Genua had de thuisploeg het meeste balbezit, maar creëerden beide teams evenveel kansen. Het duel speelde zich grotendeels af op de helft van Livorno, maar de bezoekers zorgden in de counter voor gevaar.

Na negentig minuten stond de brilstand op het scorebord. Livorno voegde zich door de remise met zeven punten in de subtop naast Juventus, Fiorentina en Internazionale. Genoa staat met vier punten in de middenmoot, naast het matig presterende AC Milan.