Halo 4 Champions Bundle DLC details

Halo 4 krijgt op 20 augustus de Champions Bundle DLC. De nieuwe content bestaat uit twee delen: het bullseye-pakket en het infinity armor-pakket.
 
In het bullseye-pakket zitten twee nieuwe maps (Vertigo en een remake van The Pit uit Halo 3, die nu Pitfall gaat heten), plus een Spartan-armor met een sportthema. Ook bevat de DLC een nieuwe competetieve gravball-modus genaamd Ricochet. Hierin is het de bedoeling dat je het doel van je team bescherming biedt, maar ondertussen ook bij het doel van de vijand probeert te komen door een bal te gooien of ermee in de goal te rennen. Voor een rennend doelpunt krijg je vijftig punten, voor een doelpunt vanuit een worp twintig punten.
 
Met het Infinity armor-pakket krijgt je spartan nieuwe armor sets, waaronder de Halo: Combat Evolved Mark V-armor en de uitrusting van een ODST trooper. Wil je je wapens een steampunk-tintje geven, dan kan dat met de Steel Skin-pack. Ook is er een nieuwe armor-mod genaamd Survivor. Deze mod zorgt ervoor dat je, wanneer een voertuig waar je in zit explodeert, uit het voertuig wordt gelanceerd en je armor shields meteen zullen rechargen.

De Halo 4 Champions Bundle zal voor 800 Microsoft points verkrijgbaar zijn via de Xbox marketplace.

Halo 4