Beyoncé woensdag wel op podium Antwerpen

Beyoncé is van plan woensdagavond wel op te treden in Antwerpen. De zangeres gelaste haar concert van dinsdag op doktersadvies af. "Ik voel me veel beter en ben klaar om een geweldige show te geven", staat in een handgeschreven briefje op de website van Beyoncé.

"Ik heb in mijn leven nog nooit een show uit moeten stellen. Het was erg moeilijk voor mij", begint Beyoncé haar excuusbrief. De 31-jarige zangeres haalde een streep door haar eerste show in België omdat ze was uitgeput en uitgedroogd. Door de afgelasting zwollen geruchten dat Beyoncé in verwachting is van haar tweede kind aan.

"Ik beloof dat ik het snel goed maak", gaat Beyoncé verder. Of de zangeres doelt op een nieuwe datum voor het concert, is nog niet duidelijk. Het Antwerpse Sportpaleis komt woensdag met meer nieuws. "Het spijt me als ik jullie teleur heb gesteld. Bedankt voor jullie bezorgdheid", schrijft Beyoncé.

De zangeres sluit haar briefje af met 'ik zie jullie vanavond'. Beyoncé trekt momenteel met haar Mrs. Carter World Tour over de wereld. Vorige maand stond ze twee keer in de Amsterdamse Ziggo Dome.