Juve houdt Ibrahimovic in de gaten

Zlatan Ibrahimovic speelde tussen 2004 en 2006 voor Juventus en de Turijnse club is de Zweed nog niet vergeten. Juve wil hem zelfs terughalen naar Italië.

Juventus wil een poging wagen om Ibrahimovic naar Turijn terug te halen als Paris Saint-Germain besluit hem te verkopen. Dat weet Goal.com. Eerder deze week stelde PSG-directeur Leonardo nog dat de Fransen geen intentie hebben om de topschutter in de nabije toekomst weg te doen.

Ibrahimovic verliet Juventus toen de club vanwege het Italiaanse omkoopschandaal werd teruggezet naar de Serie B. De 31-jarige Zweed heeft echter goede herinneringen aan Turijn. Hij zou zelfs wel openstaan voor een terugkeer in het shirt van de Oude Dame.

De Italiaanse koploper zal echter een flinke som geld op tafel moeten leggen, want Ibrahimovic staat in Parijs nog tot medio 2015 onder contract. Bovendien is hij momenteel één van de best verdienende voetballers in Europa. In de zoektocht naar een nieuwe topspits werden Edinson Cavani, Luís Suarez en Stevan Jovetic ook al aan Juventus gelinkt.