Trailer Carrie dreunt binnen

De eerste lange trailer van Carrie is binnen. Waar de film eerst zou uitkomen in maart, is de releasedatum opgeschoven naar november van dit jaar. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

De remake van dit angstaanjagende drama vindt haar oorsprong aan de vingertoppen van Stephen King. Het boek werd in 1976 door Brian de Palma verfilmd en heeft sindsdien een reputatie die haar weerga niet kent. Om een film van dat formaat opnieuw uit te brengen vergt lef, kunde en een sterrencast. Het is niet makkelijk om in de voetstappen te treden van de groten van weleer, maar met namen als Chloë Grace Moretz, Julianne Moore en Judy Greer hoeven we ons daar niet bepaald druk om te maken.

Carrie gaat over het gelijknamige meisje die erachter komt dat ze over telekinetische krachten bezit. Haar manipulatieve en overdreven gelovige moeder doet er alles aan om haar dochtertje kuis te houden, terwijl Carrie gewoon haar vleugels wilt spreiden. Judy Greer speelt Miss Desjardin, de juffrouw die het voor haar opneemt als Carrie wordt belaagd door haar klasgenootjes.