Kleine penis blijkt dodelijk voor kind

De gemiddelde FOK!ker heeft het maar makkelijk. Met zijn penis van 20cm (in slappe toestand) blijft hij verschoond van veel gêne en schaamte. Een Indonesisch jochie had echter een nog betere reden om te willen dat hij een gemiddelde FOK!ker was: zijn moeder doodde hem namelijk vanwege zijn kleine penis.

Het jongetje, slechts negen jaren oud, werd door zijn eigen moeder verdronken in de badkuip. De vrouw, die met haar 38 jaren beter had moeten weten, dacht namelijk dat de bescheiden penis van haar zoon zijn vooruitzichten voor de toekomst ernstig zou aantasten, zo vertelt een politiewoordvoerder.

De vrouw zei dat haar zoon altijd al een kleine penis heeft gehad, maar dat dat erger werd na diens besnijdenis: de penis leek nog verder gekrompen te zijn. Daarom verdronk ze hem, en politiewoordvoerder Rikwanto vertelt wat er daarna gebeurde: "Daarna kleedde ze hem aan en legde hem op een bed. Vervolgens ging ze naar een nabijgelegen politiebureau om haar misdaad te vertellen."

Hoewel de vrouw volgens Rikwanto bij haar volle verstand was tijdens haar daad, heeft de politie haar toch bevolen een psychiatrisch onderzoek te ondergaan.