FOK! wat een weer...Af en toe wat zon

Goedemorgen! Eigenlijk hebben we vandaag hetzelfde weerbeeld als gisteren. Op veel plaatsen kan de bewolking soms hardnekkig zijn, terwijl het op andere plekken ineens breed opklaart. Ik ga er voor vandaag vanuit dat het zuiden- en zuidwesten de meeste kans maken op wat zon.

De wind draait naar een oostelijke richting en is zwak tot matig. Gemiddeld over het land zal het ongeveer 6 graden gaan worden. Koudere lucht nadert ons land, maar zal ons land pas woensdag gaan bereiken. Het weerbeeld dat daarbij hoort zal echter niet veranderen: wolkenvelden en af en toe zon. In de nachten vriest het licht en in de loop van de week zakt de temperatuur overdag naar iets boven het vriespunt.

Ook in Europa valt er even weinig te beleven. In Spanje was het warm en daar ontstond een enkele bui. Méér buien vielen er in Griekenland, maar verder was het vrij rustig op ons continent.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Besneeuwde boom Een winters plaatje van KlapMongeaul. Sneeuw zit er voorlopig niet meer in, maar dit soort plaatjes blijven altijd mooi.