Nieuwe SNES-game uitgebracht

Het uitbrengen van games voor de klassieke gameconsoles blijkt nog steeds zeer populair. Zo was het kickstarter-project voor de SEGA Mega Drive, Pier Solar, een groot succes. Nu is het dan eindelijk ook de beurt aan de Super Nintendo met de game genaamd Nightmare Busters.

Nightmare Busters is niet een compleet nieuwe titel. De game was namelijk al gepland voor een release ten tijde van de Super Nintendo, maar om een of andere reden annuleerde publisher Nichibutzu de game en kwam deze dus niet in de winkels te liggen.

De pre-orders van Nightmare Busters begonnen op 8 maart vorig jaar en na twee weken waren er al 600 verkocht. Dat is sneller dan elk ander spel in de geschiedenis van het bedrijf, Super Fighter Team. Degenen die de game gepre-orderd hebben krijgen in ieder geval een cartridge van Nightmare Busters, een full-colour handleiding en een full-colour SNES-game doos. De game is via de officiële site nog steeds te pre-orderen voor een bedrag van 55 euro en een release wordt ergens in 2013 verwacht.

In Nightmare Busters heeft een tiran een manier ontdekt om dromen van kinderen binnen te gaan, deze te beïnvloeden en de kinderen te manipuleren voor zijn eigen vermaak. Twee kabouters weigeren werkeloos te blijven toekijken en gaan op jacht om de tiran te verslaan.