'PSV wuift Milan-bod op Strootman weg'

Kevin Strootman blijft waarschijnlijk nog tot de zomer bij PSV. AC Milan probeerde twee weken geleden tevergeefs om de middenvelder weg te lokken uit Eindhoven. Volgens Voetbal International was Milan-directeur Adriano Galliani in Eindhoven om met PSV te onderhandelen over een transfer van Strootman.

De Brabanders namen het bod van de Italiaanse grootmacht echter niet serieus, meldt het voetbalweekblad. Volgens het medium is ook een Engelse topclub geïnteresseerd in de diensten van Strootman. Vlak voor de winterstop zou spelersmakelaar Rob Jansen naar Noord-Brabant zijn afgereisd om de interesse van een nog onbekende club uit de Premier League kenbaar te maken.

De belangstelling keert in de zomer vermoedelijk terug. Strootman en zijn manager Chiel Dekker wachten rustig af. "Het gaat er mij om dat, als het tot een vertrek komt, er een deal gemaakt kan worden waar alle partijen tevreden over zijn. Als Rob Jansen daarin iets kan betekenen is dat prima, maar het is geen feit dat dit ook daadwerkelijk zal gebeuren."