Diablo III draait al op console

Blizzard excutive Rob Pardo vertelt in een interview met Polygon dat de opties om Diablo III op consoles te laten draaien nog steeds verkend worden. Het bedrijf heeft op hun kantoor al builds draaiende.

"We hebben builds draaien op consoles. We hopen om ver genoeg te komen om er een officieel project van te maken maar we zijn nog niet klaar om er meer details over te geven. Maar het ziet er best wel cool uit", geeft hij aan.

Jay Wilson, hoofdontwerper van Diablo III, zegt ook dat het bedrijf nog steeds in een verkenningsfase is om de game te porten naar console en dat ze zoeken om de game uit te breiden. "Het hele team is eigenlijk bezig met het volgende grote Diablo-ding, waarvan het meeste volgend jaar op een gegeven moment bekend wordt gemaakt.

Wilson gaf ook aan dat de meest recente patch, 1.05, een van de best ontvangen patches is geweest, gezien het aantal unieke inloggers en positieve reacties van de community.

Diablo III blijft vooralsnog alleen voor pc- en Mac-gebruikers. Hopelijk horen we volgend jaar meer over de console-versie.

Diablo III