Nog meer strategie in Guardians of Middle-earth

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions geven vandaag de vijfde en laatste strategie-aflevering vrij van de nieuwe Guardians of Middle-earth.

In deze laatste aflevering worden alle gameplay elementen samengebracht en de teamstrategie uitgezocht. Zo wordt besproken hoe je de Guardians kan kiezen die het beste samenwerken en hoe je de vijanden kan domineren in de competitieve gameplay.

De game bevat karakters uit de aankomende film The Hobbit: An Unexpected Journey. Deze MOBA-game voor consoles biedt meer dan twintig  'guardians' waaronder Gandalf, Sauron, Gollum, Thrain en vele anderen, om mee te spelen tijdens PVP-wedstrijden. Gamers kunnen met andere spelers communiceren via een in-game communicatiesysteem en hebben toegang tot het uitgebreide online stat- en leaderboardsysteem, waarmee ze onder andere overwinningen en nederlagen van vrienden kunnen volgen.

Guardians of Middle-earth komt 4 december 2012 via PlayStation Network voor PlayStation 3. Deze kost € 14,99. Op 5 december 2012 is de game beschikbaar voor een prijs van 1200 MS Points via Xbox LIVE Arcade voor Xbox 360.

De winkelversie komt uit op 7 december voor € 29,99. Voor die prijs krijg je pre-paid toegang met korting voor de uitbreidingen en PSN-Vouchers die dezelfde waarden hebben als de Season Pass met downloadbare content. De extra content bestaat uit nieuwe game mappen, een bonus modus en een aantal extra goed- en kwaadaardige personages. Hieronder kan je de boxart terugvinden.