Vader Falcao: "Radamel wil naar Real"

De vader van Radamel Falcao meent dat zijn zoon zijn toekomst wil vervolgen bij Real Madrid. Ook de Premier League zou een optie zijn.

De Colombiaan maakt momenteel furore bij Atlético Madrid, maar werd afgelopen transferperiode al gelinkt aan verscheidene Europese topclubs. Zo werd onder meer Chelsea al serieus in verband gebracht met de aanvaller, die echter liet weten het liefst bij Atlético te willen blijven.

De vader van de spits spreekt dat echter nu tegen. "Zijn doel is nu om bij Real Madrid te spelen. Als dat niet mogelijk is, dan wil hij naar de Premier League", zo laat hij weten in het televisieprogramma El Gran Debate. "Als kind wilde hij altijd al naar Real, maar ik denk dat geïnteresseerde teams als Manchester City en Chelsea ook een kans maken."

Falcao is bezig aan zijn tweede seizoen bij Atlético. Bij de hoofdstedelingen speelde hij tot dusver 36 competitiewedstrijden, waarin hij 27 keer scoorde. Afgelopen week besliste de Colombiaan hoogstpersoonlijk het Super Cup-duel tegen Chelsea (1-4). De spits trof driemaal doel.