[Serie A] Inter thuis onderuit tegen AS Roma

Internazionale is in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen direct onderuit gegaan. Met Wesley Sneijder in de basis werd in Giuseppe Meazza met 3-1 verloren van AS Roma. Inter pakte vorige week bij de start van het seizoen in de Serie A wel drie punten op vreemde bodem. In Pescara werd het toen 0-3.

Inter kwam na een kwartier spelen door een doelpunt van Alessandro Florenzi voor het eerst op achterstand. Vlak voor rust moest ook Maarten Stekelenburg een goal slikken. De keeper van AS Roma werd gepasseerd door Antonio Cassano, die onlangs werd overgenomen van AC Milan.

In de tweede helft toonde Daniel Osvaldo zijn klasse. De spits maakte er na ruim een uur spelen na een mooie pass van Francesco Totti op sierlijke wijze 1-2 van. De geboren Argentijn stond in de slotfase met een assist aan de basis van de goal waarmee Marquinho de wedstrijd besliste.

Juventus bekleedt na twee speeldagen de koppositie in de Serie A. De landskampioen won mede door twee goals van Sebastian Giovinco met 4-1 bij Udinese. Juventus heeft net als Napoli en Lazio zes punten, maar beschikt over een beter doelsaldo.