'Sneeuwwitje' zegt sorry na slippertje

Kristen Stewart gaat diep door het stof na haar slippertje met de getrouwde regisseur Rupert Sanders. De actrice zegt spijt te hebben en zielsveel van haar vriend Robert Pattinson te houden.

"Ik heb heel veel spijt van het verdriet en de schaamte die ik heb toegebracht aan mijn naasten", aldus Stewart in een verklaring aan diverse Amerikaanse media. "Door deze ondoordachte actie heb ik mijn relatie met de belangrijkste persoon uit mijn leven op het spel gezet, degene van wie ik het meeste houd en die ik het meeste respecteer: Rob. Ik hou van hem, ik hou van hem. Het spijt me heel erg."

Snow White and the Huntsman-regisseur Sanders, die twee kinderen heeft met zijn vrouw, heeft net zoveel spijt als Stewart. "Mijn prachtige vrouw en hemelse kinderen zijn mijn alles. Ik hou van hen met heel mijn hart en bid dat we samen door deze moeilijke periode komen."

De 22-jarige Stewart heeft sinds 2009 een relatie met Robert Pattinson. De 41-jarige Sanders is getrouwd met actrice Liberty Ross, die net als Stewart een rol had in Snow White and the Huntsman.