Exclusieve Ni No Kuni collector's edition voor Europa

Vandaag is een screenshot vrijgegeven van een exclusieve collector's edition van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. De collector's edition is exclusief voor gamers in Europa. Een prijs is op dit moment helaas nog niet bekendgemaakt.

De collector's edition is voorzien van een hardcover boek met meer dan driehonderd pagina's. Wie 's avonds een knuffel nodig heeft kan tevreden zijn over de collector's edtion. De collector's edition bevat namelijk ook een knuffel van Drippy, een elf die op avontuur gaat met Oliver. Als laatst is de collector's edition voorzien van DLC waarmee gamers een gouden Mite en Drongo unlocken.

Namco heeft tijdens de E3 bekendgemaakt dat Ni No Kuni: Wrath of the White Witch op 25 januari 2013 uit moet komen in Europa. De game is voorzien van Engelse voice-overs en ondertiteling. Daarnaast is het mogelijk om eventueel met de originele Japanse voice-overs te spelen. Ni No Kuni: Wrath of the White Witch is geheel geanimeerd door Studio Ghibli. In de game neemt de gamer de controle over Oliver, die via een elf en een magisch boek op avontuur gaat naar een andere wereld.

NNK