Prometheus: poster en viral video's

Met nog een kleine twee weken tot de release van Prometheus is er nog genoeg voorpret te beleven. Deze week zijn een nieuwe viral video en een poster verschenen. 

De video toont Noomi Rapace als Elizabeth Shaw die een video-voicemail achterlaat voor Peter Weyland. De video is onderdeel van een crewdossier van het project Prometheus.

Als viral volgt deze video op twee eerdere video's die we niet eerder geplaatst hadden. De eerste is een TED Talk van Peter Weyland (Guy Pearce) uit 2023. Weyland geeft ons een introductie van waar het verhaal van Prometheus staat in de geschiedenis van de technologie, en noemt het bestaan van 'synthetische mensen' zoals we die kennen uit de Alien-films.

De tweede is een advertentie voor wat inmiddels de achtste generatie synthetische mens is. Michael Fassbenders personage David vertelt erin iets over zichzelf als product.

En dan is er nog de poster. Deze toont een fragment uit de trailer als freeze frame en geeft een mooi beeld van één van de meer spectaculaire scènes uit de film.

Prometheus poster

Prometheus, met Noomi Rapace, Michael Fassbender, Idris Elba, Guy Pearce en Patrick Wilson, is geregisseerd door Ridley Scott en verschijnt op 31 mei in de bioscoop en zal dan in 3D en IMAX te zien zijn.