Lokhoff: "Keihard voor geknokt"

VVV-coach Ton Lokhoff constateerde tot zijn lichte verbazing dat zijn ploeg het even lastig kreeg tegen een Haags tiental, maar is tevreden met de 2-1 zege.

"Ik vond dat we de laatste weken al dicht tegen een overwinning aan zaten. Gelukkig hebben we vandaag de drie punten hier weten te houden. Toen ADO nog met elf man speelde, zat ik op de 3-1 te wachten. We werden echter onrustig toen zij met tien man kwamen te staan en ADO zette ook alles op alles", aldus Lokhoff tegenover Eredivisie Live.

"Michael Uchebo was vandaag een aanspeelpunt binnen de ploeg. Daarmee bracht hij veel rust in de ploeg. Ik vind dat hij het team daarmee geholpen heeft. Het zag er misschien niet zo spectaculair uit, maar ik denk dat zij geen fijne wedstrijd achter de rug hebben", zo meldde de coach over de Nigeriaanse spits.

"Als je met 2-1 voor staat tegen tien man, dan moet je er 3-1 of 4-1 van maken. Dat lukte niet en daardoor bleef het spannend. Daarmee geef je de tegenstander ook hoop, maar al met al is deze zege erg belangrijk voor ons en de jongens hebben er keihard voor geknokt."