Trailer Safety Not Guaranteed

Er is een eerste trailer verschenen voor de komische sciencefiction film Safety Not Guaranteed. In de film, van de producers van Little Miss Sunshine, draait het om een man die een contactadvertentie heeft geplaatst voor een reisgenoot, om samen terug in de tijd te gaan reizen. Verwacht echter geen film in de stijl van Hot Tub Time Machine.

Safety Not Guaranteed

Jeff Schwensen (Jake M. Johnson) is schrijver voor een opinieblad. Op zekere dag ontdekt hij in een lokale krant een advertentie met een oproep voor een reisgenoot om terug te reizen in de tijd. Schwensen wordt nieuwsgierig en zet twee stagelopers, Darius Britt (Aubrey Plaza) en Arnau (Karan Soni), op het verhaal. Deze ontmoeten de paranoïde supermarkt medewerker Kenneth (Mark Duplass). Spreekt hij de waarheid of is hij stapelgek?

Safety Not Guaranteed is geregisseerd door Colin Trevorrow, die hiermee zijn eerste speelfilm aflevert. Het scenario voor de film werd geschreven door nieuwkomer Derek Connolly. Safety Not Guaranteed draait vanaf 8 juni in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.