FOK!filmtips van de dag: Edge Of Darkness

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Vanavond is het weer heerlijk ouderwets genieten met een film die bestaat uit de ingrediënten wraak, hard geweld en veel actie. Op SBS6 komt om 20.30 uur de thriller Edge Of Darkness met Mel Gibson, Ray Winstone en Danny Huston in de hoofdrollen. Gibson is Thomas Craven, een geharde rechercheur wiens dochter voor zijn huis wordt vermoord. Craven ontdekt dat zijn dochter bezig was met het onderzoeken van allerlei smerige zaken. Tijdens zijn speurtocht naar de moordenaar komt Craven er achter dat de overheid iemand heeft ingehuurd om alle bewijs te vernietigen.

Heerlijke enigszins voorspelbare film die prima wegkijkt zo aan het begin van de week. En wil je daarna nog meer klappen uitgedeeld zien worden dan kan je om 23.40 uur bij de zuiderburen terecht voor de prima documentaire Tyson, van James Toback. Een zeer intrigerend portret van de wereldberoemde op oren bijtende bokser. Toback is ook de schrijver van de later dit jaar verschijnende film Gotti: In the Shadow of My Father.

Ik zou zeggen, veel kijkplezier.