Jol rekent niet op komst Berbatov

Dimitar Berbatov wordt al geruime tijd in verband gebracht met Fulham. In het verleden werkten de trainer van The Cottagers, Martin Jol, en de Bulgaar al bij Tottenham Hotspur samen.

Berbatov kan bij zijn huidige broodheer, Manchester United, niet rekenen op een basisplaats. Daardoor duikt zijn naam regelmatig op in de wereld van de transfergeruchten. Jol denkt echter dat een hereniging met de aanvaller er niet in zal zitten.

"Ik geloof niet dat Berbatov naar een club gaat die minder is dan United", liet Jol in De Telegraaf optekenen. "Hij is een absolute topspeler. Zelfs toen hij geen basisspeler was, was hij volgens mij op een gegeven moment topscorer van Engeland met twintig goals. Dat geeft wel aan hoe goed hij is, en hoe goed Manchester United is."

Toch lijkt een vertrek van Berbatov bij Manchester United aanstaande te zijn. Sir Alex Ferguson, trainer van The Mancunians, heeft deze uitspraak onlangs gedaan. Of de Bulgaar dan toch voor een avontuur bij Fulham kiest, is nog niet duidelijk.