PSV biedt excuses aan voor nederlaag

PSV ging gisteren met 2-6 onderuit, wat in het stadion voor een heleboel ontevreden gezichten zorgde. De directie van de Eindhovense formatie heeft vanavond in een persbericht zijn excuses aangeboden voor de wanprestatie van het elftal.

"Het gevoel dat nu overheerst, is om een excuus over te brengen aan alle supporters die terecht zwaar teleurgesteld zijn. PSV heeft indringend gesproken met alle partijen, inclusief de supportersverenigingen en de spelers. De uitgangspositie daarbij is dat de kans op sportieve successen, ook op de korte termijn, zo goed mogelijk moet blijven", liet de club bij monde van algemeen directeur Tiny Sanders weten.

Mogelijke maatregelen die de rust slechts tijdelijk terugbrengen zonder uitzicht op verbetering zijn begrijpelijk na de emotie van de wedstrijd, maar worden door alle partijen nu niet gesteund. PSV is van mening dat ook een korte termijnoplossing moet aansluiten bij de keuze voor komende seizoenen. Hierbij realiseert de club zich dat de rust niet direct teruggekeerd is, maar vraagt men de supporters begrip te tonen voor het nemen van juiste beslissingen op het juiste moment.