Kirstie Alley denkt dat Lohan drugs overwint

Kirstie Alley heeft goede hoop dat het weer helemaal goed komt met Lindsay Lohan. De 61-jarige Look Who's Talking-actrice kampte vroeger met een drugsverslaving, iets wat Lohan de afgelopen jaren ook parten speelde. Alley kwam er weer bovenop en gelooft dat de 25-jarige actrice dat ook kan.

"Lindsay heeft heel veel talent. Ze is slim en ik denk dat ze ook een goede meid is", zegt Alley in het Amerikaanse programma Access Hollywood. "Ze staat onder grote druk, omdat ze een kindster was en een moeilijke overgang naar volwassenheid meemaakte. Ze moet dat gewoon achter zich laten en vooruitkijken, want ze heeft talent. Ze kan een geweldige carrière hebben."

Het lijkt inderdaad de goede kant op te gaan met Lohan, na jaren van bezoekjes aan de gevangenis, afkickkliniek en rechtbank. Ze zegt drugs te hebben afgezworen en de filmaanbiedingen komen langzamerhand weer binnen. Zaterdag presenteert ze de sketchshow Saturday Night Live, waarin ze zichzelf hoogstwaarschijnlijk flink op de hak gaat nemen.