Sony presenteert volledige stemmencast De Piraten!

Daniël Boissevain gaat de stem inspreken van piratenkapitein in de Nederlands gesproken versie van Pirates! A Band of Misfits, genaamd De Piraten! Alle Buitenbeentjes aan Dek. Karin Bloemen is te horen als koningin Victoria, Nicolette Kluijver als Cutlass Liz en Horace Cohen als Charles Darwin. Dat maakte producent Sony vandaag bekend.

Ook Levi van Kempen verleent zijn stem aan de komische familiefilm, hij spreekt de stem in van Albino Piraat. Mark van Eeuwen is te horen als Piraat Nummer 2.

De opnames vinden momenteel plaats. De producenten zoeken nog naar een stem voor een kleine piratenbijrol. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met dinsdag melden via Hyves.

De Piraten! Alle Buitenbeentjes aan Dek is een poppenanimatiefilm van Aardman, de makers van Wallace & Gromit en Chicken Run. In de film probeert de onverschrokken piratenkapitein zijn rivalen Cutlass Liz en Black Bellamy te verslaan om zo verkozen te worden tot Piraat van het Jaar.

In de Engelstalige versie, Pirates! A Band of Misfits, zijn onder anderen Hugh Grant te horen als Pirate Captain, Salma Hayek als Cutlass Liz en Brian Blessed als Pirate King.

De Piraten! Alle Buitenbeentjes aan Dek draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoop.


Boissevain leent stem aan bebaarde zeeschuimer (Foto: Novum)