De FOK!sport Sfeerverslagencontest is terug!

Een aantal jaar geleden deden we het ook al een keer, maar nu is hij terug; de FOK!sport Sfeerverslagencontest! Bezoek jij een tof evenement en wil je andere mensen mee laten genieten van jouw ervaringen? Lees dan vooral verder!

Elke week worden er veel sportevenementen gehouden, waarbij toeschouwers vaak voor de sfeer zorgen. FOK!sport is benieuwd naar de beleving van de mensen die bij een sportevenement zijn geweest en daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Waar moet mijn sfeerverslag aan voldoen?

Om het een beetje eerlijk te houden, verwachten we een verslag van tenminste 200 woorden. Daarnaast mag je maar één keer een inzending doen, waardoor iedereen evenveel kans heeft.

Voor wat betreft het evenement; daar stellen we geen eisen aan. Dat betekent dus dat het van alles mag zijn, zolang het maar met sport te maken heeft. Als je sfeerverslag klaar is, kun je deze opsturen naar sport[at]fok.nl o.v.v. Sfeerverslag <discipline> <username>.

Zodra je verslag op onze website staat, krijg je een PM, zodat je ook op de reacties van anderen kunt reageren. Aan het einde van de rit wordt er een stemming georganiseerd, waarna we het Sfeerverslag van 2012 presenteren. De schrijver van dit exemplaar ontvangt een leuke prijs.