Hamilton: "Nooit aan mezelf getwijfeld"

McLaren-coureur Lewis Hamilton behaalde een tweede plaats in de Grand Prix van Zuid-Korea. De Brit deed dit niet zonder slag of stoot, want Red Bull-coureur Mark Webber maakte het hem zo nu en dan behoorlijk lastig. Dankzij enkele fraaie acties wist Hamilton zijn tweede plaats te behouden.

Hamilton lag in de afgelopen races onder vuur vanwege zijn acties, maar daar heeft hij niet bij stilgestaan. "Ik zou nooit aan mezelf gaan twijfelen. Dat is niet iets wat ik zou moeten doen. Ik heb vertrouwen in mezelf en ook het vertrouwen van mijn team. Ik moet proberen om buiten de problemen te blijven, niet meer in het kamertje bij de stewards terecht komen, met beide voeten op de grond blijven en betere resultaten neerzetten," zei de McLaren-coureur vanuit Zuid-Korea.

"De race was oké, het was niet al te slecht. Mark (Webber) reed erg goed tijdens de hele race en mijn felicitaties aan Sebastian. Red Bull Racing was echt heel erg snel, het hele weekend en dat zag je ook in de race. Het was moeilijk om Sebastian bij te blijven en in te halen. Ik had wat problemen tijdens de race, moeite met het onderstuur maar het was een goed weekend als ik het vergelijk met de andere races dit jaar dus ik ben tevreden."