Tyton: "Weet niets meer van die botsing"

Przemyslaw Tyton heeft in het Poolse Gazeta voor het eerst gereageerd op de ongelukkige botsing tijdens de wedstrijd van PSV tegen Ajax.

"Ik heb nu geen hoofdpijn meer, nu neem ik vooral mijn rust. Wat ik nog van zondag weet? Het begin van de wedstrijd. Van de botsing weet ik niets", aldus de doelman. "In het ziekenhuis kwam ik pas weer bij bewustzijn. Daar hoorde ik de uitslag. Op internet heb ik het inmiddels een paar keer gezien."

Maandag, toen Tyton weer naar huis mocht, wilde de sluitpost alweer meetrainen bij PSV. Coach Fred Rutten hield hem echter tegen. "Nu heb ik al een paar dagen rust. Ik doe simpele bewegingen om te zien hoe ik me voel. Ik heb nog geen oefeningen gedaan of überhaupt hard gelopen. Ik loop veel om te kijken hoe mijn lichaam reageert."

Tyton is ambitieus om snel terug te keren in het PSV-doel. "Ik hoop in oktober weer te kunnen gaan spelen. Dit incident heeft me niet bang gemaakt. Ik heb geen enkele vrees. Ik ben sowieso altijd heel positief ingesteld, ik kan niet wachten om terug te keren."