Stuntvrouw van Anne Hathaway rijdt cameraman aan

De stand-in van Catwoman is op de set van de Batman-film The Dark Knight Rises op een cameraman ingereden. Dat valt te zien op opnames die de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft gemaakt. Het is niet duidelijk wie in de fout is gegaan. Volgens ingewijden is niemand gewond geraakt maar is de digitale camera total loss, schrijft TMZ.

De stuntvrouw was verkleed als Catwoman, een rol van Anne Hathaway. Ze moest op Batmans motor, de Batpod, het stadhuis van Gotham City uit vluchten. Op de brede trappen van het stadhuis ging het mis en werd de lens van de IMAX-camera kapot gereden.

Over het scenario van The Dark Knight Rises is nog weinig bekend. Regisseur Christopher Nolan doet er alles aan om de set zo goed mogelijk af te sluiten. Het wordt de laatste in zijn Batman-drieluik.

Christian Bale is weer te zien als Batman/Bruce Wayne en Michael Caine keert terug als zijn butler Alfred. Naast Hathaways Catwoman zijn de slechteriken ditmaal Tom Hardy als Bane en Liam Neeson als Wayne's aartsvijand Ra's al Ghul. De film verschijnt op 19 juli in de Nederlandse bioscopen.

The Dark Knight Rises: Catwoman (stunt double) op Batpod
Catwomans stunt double op de Batpod