AZ heeft geen idee waar Romero is

Sergio Romero had zich dinsdag bij AZ moeten melden, maar is nog altijd niet in Alkmaar verschenen. De Argentijnse doelman is spoorloos voor de eredivisionist.

Ondertussen doen in Italië geruchten de ronde dat Romero in onderhandeling is met Sampdoria, de club die afgelopen seizoen degradeerde naar de Serie B. Volgens de media is de Argentijn zelfs al rond met de tweededivisionist. Algemeen directeur Toon Gerbrands van AZ heeft geen flauw idee of dat ook daadwerkelijk zo is.

"Dit zit voor mij in de map onbeheersbare zaken. Wij steken er geen energie in, omdat dat toch geen zin heeft. Wij hebben geen enkel idee waar hij uithangt", zegt Gerbrands in De Telegraaf. Ook Chievo zou geïnteresseerd zijn in Romero.

Vorig seizoen had AZ al een akkoord met Genoa over een transfer van elf miljoen euro, maar de doelman wilde destijds wachten op een grotere club. AS Roma was de afgelopen periode voorzichtig geïnteresseerd. Romero zou echter alleen in beeld komen als de transfer van Maarten Stekelenburg was afgeketst.