Pastoor: "Er zit veel rek in de ploeg"

Alex Pastoor bereidt zich met zijn nieuwe club N.E.C. Nijmegen voor op het nieuwe seizoen. De trainer ziet veel positieve punten bij de spelersgroep.

De club uit Nijmegen was afgelopen week op trainingskamp in Zeeland. Daar oefende het tegen Oud Heverlee-Leusden en won met 0-2. Buiten dat de ploeg van Pastoor tot op heden kan terugkijken op een geslaagde voorbereiding, is men vooral tevreden over de werkwijze van de nieuwe coach. Dat meldt Voetbal International.

"Ik bespeur erg veel voetbalplezier en voetbalvermogen", zegt Pastoor. "Er zit veel rek in de ploeg en voor mijn gevoel is de grens nog lang niet bereikt. Verdedigend zit het goed in elkaar, en qua opbouw en aanvallend vermogen zie ik nog volop mogelijkheden."

Pastoor hoopt komend seizoen met een vernieuwde selectie hoge ogen te gooien in de Eredivisie. Daar waar topscorer Björn Vleminckx is vertrokken, zijn Ryan Koolwijk en Melvin Platje aan de selectie toegevoegd. Daarnaast is Leroy George weer helemaal hersteld van zijn knieblessure. Alleen Niels Wellenberg ontbreekt. De verdediger is reeds geopereerd aan zijn meniscus en staat enkele weken buitenspel.