C. Ronaldo wil bij Real blijven

Cristiano Ronaldo zal Real Madrid deze zomer niet gaan verlaten, zo heeft hij laten weten. De Portugees stond in de belangstelling van Manchester City, maar die club heeft van het enfant terrible nul op het rekest gekregen.

"Ik ga niet weg. Dat zweer ik," zei Ronaldo tegen de Spaanse radiozender Cadena Ser. Hij kon voor 170 miljoen euro naar Manchester City verhuizen en zou met 23,5 miljoen euro per jaar veruit de bestbetaalde voetballer ter wereld worden, zo wisten Engelse media te melden. Toch wil de Portugees niet weg bij Los Blancos. Real haalde hem twee jaar geleden voor 94 miljoen euro op bij Manchester United. Als de Koninklijke hem een contractverlenging voor tien jaar aan zou bieden dan zou hij meteen tekenen, zo meldde de aanvaller.

Toch sluit Ronaldo niet helemaal uit dat hij ooit voor een concurrent van Real Madrid zou gaan spelen. "Zou ik er morgen anders over kunnen denken? Ja. Niemand kent de toekomst van een voetballer. Spelen voor Barcelona? Nooit is een sterk woord," zei de Portugees.