Benfica ontkent deal met Real Madrid

Benfica heeft middels een officiële persverklaring laten weten dat er geen akkoord is met Real Madrid over een eventuele overstap van verdediger Fabio Coentrão .

De Portugese linksback wordt de laatste weken in verband gebracht met een overstap naar Estadio Bernabeu. Zelf heeft de speler al aangegeven graag in Madrid te voetballen. In de Spaanse media werd zelfs al gesproken over een akkoord tussen de twee clubs. Maar dat bericht wordt nu ontkent door de Portugese topclub.

Op de clubwebsite laat Benfica middels een statement weten dat er van een vertrek voorlopig nog geen sprake is. "Fabio Coentrão is een speler van Benfica. In tegenstelling tot geruchten in de media, gevoed door 'bronnen' zonder namen en gezichten, is er op geen enkele manier een akkoord met Real Madrid. De vraagprijs voor de speler is 30 miljoen euro en de geïnteresseerde partijen zijn daarvan op de hoogte."

De 23-jarige Coentrão wordt al weken gelinkt aan Real Madrid. Mocht het tot een overstap komen dan zou hij niet de enige Portugees zijn bij De Koninklijke. Samen met trainer José Mourinho mag hij dan werken met Cristiano Ronaldo, Ricardo Carvalho en Pepe.